Benvinguda


Li donem la benvinguda al portal de transparència del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, un espai en què et facilitem informació i documentació del centre a fi de complir el nostre compromís de retre comptes de la nostra gestió i garantir a la ciutadania l'accés a la informació.

Creiem fermament que per a reforçar la relació de confiança amb la societat hem de proporcionar de forma precisa, clara i  comprensible els resultats de salut, econòmics i socials i fer així del nostre hospital un centre pròxim, obert i accessible.

Aquest portal li permetrà conéixer millor la nostra institució. A més, fem un pas més i volem escoltar-lo, conéixer la seua opinió i respondre les qüestions que sol·licite que no apareguen en aquest portal perquè hi haja una connexió directa i permanent

Per això, obrim en aquest portal un canal de comunicació directa amb la Comissió de Transparència per a oferir-li informació relacionada amb els serveis que prestem i la seua gestió. Som conscients que les seues aportacions ens ajudaran a oferir un servei sanitari de major qualitat i més eficient.


Contacte amb nosaltres ací